Angstramte arbejdere vil hellere have en bedre pension frem for en højere løn: meningsmåling

1
Angstramte arbejdere vil hellere have en bedre pension frem for en højere løn: meningsmåling

Healthcare of Ontario Pension Plan meningsmåling viser, at så meget som 80 % ville foretrække pensionsforbedringer frem for en lønforhøjelse

Artiklens indhold

De fleste canadiere vil hellere have en bedre pension end en højere løn, viser en ny undersøgelse, der viser en høj grad af angst for pensionsopsparing.

Reklame

Artiklens indhold

Hele 80 procent foretrækker pensionsforbedringer frem for bedre løn i en meningsmåling fra Healthcare of Ontario Pension Plan, den fjerdestørste i Canada ifølge aktiver under forvaltning med $79 mia.

Tre fjerdedele af de adspurgte er mest bekymrede for at spare nok op til pension sammenlignet med nuværende personlig gæld (55 pct.) eller statsgæld (64 pct.);
81 procent siger, at en faldende pensionsdækning vil reducere deres livskvalitet; og 83 procent ønsker, at regeringen ændrer reglerne for at give mulighed for forskellige pensions- og pensionsopsparingstyper.

Reklame

Artiklens indhold

“Det er tydeligt, at canadiere har et højt niveau af angst omkring pensionssikkerhed, og at vi som land er nødt til at tale om, hvordan vi kan løse denne voksende bekymring,” sagde Jim Keohane, præsident og CEO for HOOPP, i en erklæring.

Bekymringen over pensioner og pensionsopsparinger er steget i løbet af de sidste par årtier, efterhånden som flere virksomheder skifter fra ydelsesbaserede ordninger (DB), som hovedsageligt er finansieret fra virksomhedernes indtjening, til bidragsbaserede ordninger (DC), hvor en del af medarbejderens lønseddel er fastsat. til side og matchet af virksomheden.

Stigende omkostninger og risici ved at administrere DB-investeringer har fået virksomheder til at skifte, men der er bekymring for, at medarbejderne bliver nødt til at investere mere og mere af deres indkomst for at nå det samme niveau af besparelser, som de ville have tjent under DB-planer.

Reklame

Artiklens indhold

Det er nu faldet sammen med et lavt investeringsafkastmarked, hvor 30-årige obligationer ligger på omkring 1,5 procent, da de plejede at være 8-9 procent for 20 år siden, sagde Robert Kavcic, seniorøkonom hos BMO Capital Markets i Toronto, i en interview.

“Porteføljeafkastforventningerne er faldet meget,” sagde Kavcic telefonisk. “Fra et pensionsperspektiv er nutidsværdien af ​​disse forpligtelser fremover på en virksomhedsbalance så meget højere – sandsynligvis en grund til, at de har udfaset disse DB-planer,” sagde Kavcic.

“Du skal spare mere op hver måned for at nå de samme tal i slutningen af ​​din menstruation, ellers skal du blive længere i arbejdsstyrken, og det gør mange mennesker faktisk også,” sagde BMO-økonomen.

Reklame

Artiklens indhold

På sin side sagde HOOPP, som dækker 350.000 ansatte i sundhedssektoren, såsom sygeplejersker og medicinske teknikere, at det ikke havde nogen planer om at skifte til DC fra DB.

“HOOPP betragtes som en af ​​de bedste pensionsordninger med Canada-model i verden, og vi er overbeviste om, at dette er den bedste model for vores medlemmer, sundhedspersonalet i Ontario,” sagde talskvinde Judy Mann via e-mail.

HOOPPs meningsmåling blandt 2.500 canadiere på 18 år eller ældre udført af Abacus Data i maj i år fandt også, at 78 procent mener, at pensionsordninger er moralsk forpligtet til at give den samme mængde sikkerhed til nutidens børn, som deres bedsteforældre nød, og 76 procent siger, at regeringer kan spare penge ved at støtte pensioner, der er mere overkommelige.

“Vi er nødt til at udvikle flere innovative muligheder uden for konventionelle DB- og DC-planer,” sagde Susan Nickerson, partner med Torys LLP’s pensions- og ansættelsespraksis, i HOOPP-erklæringen. “Vi er nødt til at supplere disse tilbud med programmer for finansiel forståelse, der hjælper med at sikre, at medarbejdere i alle aldre anerkender værdien af ​​pensioner på arbejdspladsen.”

Diskussion mellem virksomheder og arbejdere om deres pensionsplaner er den bedste måde at finde nye veje, der passer til begge sider, ifølge Hassan Yussuff, præsident for den canadiske arbejderkongres.

“Vi erkender, at der er udfordringer for arbejdsgiverne,” sagde Yussuff i erklæringen. “Hvilket er så meget desto mere grund til, at vi er ivrige efter at samarbejde om at udvikle løsninger til at investere i arbejdernes fremtid.”

Finansiel Post

• E-mail: [email protected]

Reklame

Kommentarer

Postmedia er forpligtet til at opretholde et livligt, men civilt forum for diskussion og opfordrer alle læsere til at dele deres synspunkter om vores artikler. Kommentarer kan tage op til en time for moderering, før de vises på webstedet. Vi beder dig om at holde dine kommentarer relevante og respektfulde. Vi har aktiveret e-mail-meddelelser – du vil nu modtage en e-mail, hvis du modtager et svar på din kommentar, der er en opdatering til en kommentartråd, du følger, eller hvis en bruger, du følger, kommenterer. Besøg vores Fællesskabsretningslinjer for mere information og detaljer om, hvordan du justerer din e-mail indstillinger.

lignende indlæg

Leave a Reply