COVID-19 har lært os, at økonomisk planlægning skal være en prioritet

2
COVID-19 har lært os, at økonomisk planlægning skal være en prioritet

Lær, hvordan du økonomisk kan forberede dig på enhver markedssituation

Artiklens indhold

Denne artikel er lavet af StackCommerce. Postmedia kan tjene en tilknyttet kommission fra køb foretaget via links på denne side.

Reklame

Artiklens indhold

Selv før pandemien ramte, ser det ud til, at mange canadiere allerede levede fra løn til løn. I en undersøgelse foretaget af Refresh Financial sagde næsten halvdelen af ​​de adspurgte, at de ikke har nogen opsparing til en nødsituation, mens 53 procent talte dagene, indtil lønningsdagen kom igen. Smid nu en pandemi i blandingen, og du kan forestille dig, hvilken vejafgift det tager på en persons økonomiske situation. Med mere indsigtsfuld planlægning, nogle kræsne finansielle taktikker og værktøjer, plus trin-for-trin vejledning gennem investeringsstrategier og potentielle indtægtsgenererende ideer, kan du finde dig selv bedre rustet til at håndtere det, økonomien kan give dig.

De økonomiske virkninger af COVID-19

Det er ikke overraskende, at ledighedstallene er steget over hele landet. Med lockdowns og lukninger blev timerne skåret ned og arbejdspladser tabt. Selvom der har været en vis forbedring i løbet af de seneste måneder, ligger den seneste kurs stadig på cirka 7,5 pct . Omkring 27,5 millioner canadiere modtager COVID-19-ansættelsesydelser. De mest berørte var dem, der allerede tjener lavere løn til at begynde med.

Reklame

Artiklens indhold

Hvordan du økonomisk kan forberede dig på enhver markedssituation

Du har uden tvivl hørt om de små, enkle ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at spare penge. Tag din frokost med på arbejde. Køb ikke kaffe hos en barista. Køb billigere planer for nogle af dine almindelige udgifter som forsikring, mobiltelefon og internet. Lav og hold dig til et budget. Disse er alle gode tips, men for dine langsigtede økonomiske mål skal du tænke større.

Det bliver du nødt til udforske måder og midler til at generere mere indkomst , og derefter hvordan man investerer denne indkomst for at betale større afkast. Du vil måske overveje en bredere vifte af indkomststrømme, såsom fast ejendom, selvstændig virksomhed og aktiemarkedet. Du vil gerne tænke frem til pensionering, og hvordan du økonomisk forbereder dig på den eventualitet.

Reklame

Artiklens indhold

Lær ins og outs

Alt dette starter med økonomisk empowerment – lær hvordan du opbygger og administrerer din kredit, håndterer debet og hvordan du sparer og begynder at investere. Denne 9-kursus guide til recessionssikring af din økonomi vil lede dig igennem det og så meget af det, der blev diskuteret ovenfor. Finansanalytikeruddannelsen og -investeringskurset giver dig en solid forståelse af den finansielle industri, uanset om du rent faktisk vil tage din karriere i den retning, eller blot har ekspertisen til at håndtere din egen økonomi.

For kun 39,00 USD giver dette uvurderlige bundt livstidsadgang til 495 lektioner – det er 98 procent af den almindelige udsalgspris, en lille investering for potentiel økonomisk sikkerhed.

Priserne kan ændres.

Reklame

lignende indlæg

Leave a Reply