CRA forlænger ikke fristen, men at være forberedt gør indlevering lettere

1
CRA forlænger ikke fristen, men at være forberedt gør indlevering lettere

Med den 30. april nærmer sig, er her en måde at hjælpe med at lindre noget af stressen på

Artiklens indhold

Denne artikel er lavet af StackCommerce. Postmedia kan tjene en tilknyttet kommission fra køb foretaget via links på denne side.

Artiklens indhold

TS Eliots mesterværk “The Waste Land” begynder med “April er den grusommeste måned …” Selvom vi måske har brug for en engelsk grad for at afgøre præcis, hvad Eliot mente med dette, kan vi antage, at det ikke havde noget med skatter at gøre. I vores hverdag, ikke-poetiske verden, kan april imidlertid være meget grusom, da vi på den sidste dag i denne forårsmåned skal indgive og betale vores kontingent til regeringen.

Artiklens indhold

Skattesæsonen kan være stressende i de bedste tider. Undersøgelser viser, at penge konsekvent er blevet rangeret som en topbekymring for voksne i de sidste mange år. Og nu, med det ekstra traume af en pandemi, i år bliver et for historiebøgerne . Med flere mennesker, der arbejder hjemme og adskillige millioner canadiere, der modtager COVID-hjælpeydelser, lover selvangivelser at blive mere forvirrende og komplicerede end nogensinde. At forstå processen og få styr på dit finanspolitiske ansvar kan være det første skridt til at lindre noget af den angst.

Artiklens indhold

Uanset om du ejer en stiftet virksomhed, er en lille virksomhedsejer eller freelancer, er udlejer eller ejendomsinvestor eller er funktionær, når det kommer til indgivelse af skat , er det i din bedste interesse at være forberedt i god tid inden deadline den 30. april. At udfylde dit eget afkast kan lyde ret skræmmende, men afhængigt af din økonomiske situation kan det være nemmere, end du tror. Plus, når du laver din egen skat, kan du ikke undgå at absorbere nyttige oplysninger om din økonomi. Faktisk er det en god mulighed for at formulere et budget, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilbydes til $24,99, dette komplette skatteregnskabskursus, designet specielt til canadiere, er et kort, men grundigt pensum over, hvad du har brug for at vide for at kunne lave din egen privatøkonomi eller virksomhedsregnskab, samt udfylde en selvangivelse af selvangivelse . Du får praktisk og teoretisk viden om Canadas skattesystemer, sammen med en forståelse af selskabsskatteberegninger.

Så tøv ikke, hverken med at investere i dette informative kursus eller med at indsende din skat. At gennemføre begge i tide vil i høj grad gøre april lidt mindre grusom.

Priserne kan ændres.

lignende indlæg

Leave a Reply