Jo mere du forstår skatter, jo bedre forberedt vil du være til april

0
Jo mere du forstår skatter, jo bedre forberedt vil du være til april

Selvom logikken er enkel, ser det ikke ud til at være en regnskabsekspert

Artiklens indhold

Denne artikel er lavet af StackCommerce. Postmedia kan tjene en tilknyttet kommission fra køb foretaget via vores links på denne side.

Artiklens indhold

Hvor meget skal du betale i skat? Det afhænger af, hvor mange penge du tjener, hvor du bor, og hvor mange penge du afsætter til regnskabstjenester. Det sidste eksempel kan være en stor forskel med interne bogholdere, der spænder fra $400 pr. måned til $4.500 pr. måned, og med ansættelse af en skatteprofessionel koster mellem $150 og $500 dollars.

Artiklens indhold

At spare på skat kan være så simpelt som at lave lektierne selv for at finde ud af, hvor du kan spare og skære ned på CPA-tjenester.

Skatter kan være forvirrende, og sikkerhedsekspertvejledning er nøglen

Uanset om du bruger en online platform, arbejder fra sidste års afkast eller lige er startet på trods af, at du ikke har en konkret plan, bliver skattesæsonen aldrig nem for nogen.

Fra hvordan man oplyser indkomst fra partnerskaber til hvordan man ansøger om skema C-virksomheder, antallet af områder, der skal kontrolleres og krav, der skal huskes, er uden tvivl skræmmende. Selv at bruge et program, der er designet til at gøre processen lettere, som Intuits QuickBooks Pro, kan stadig være en skræmmende opgave.

I stedet for at betale en CPA en masse penge for at betale din skat for dig, kan du investere et meget mindre engangsgebyr for at få en ekspert til at vise dig, hvordan du håndterer skat alene.

Vær en skatteekspert 9-kursus certificeringspakke er til salg for kun $49,40. Eksperten, der leder sine ni kurser, er Robert Steele, en erfaren CPA og forretningsinstruktør med bedst sælgende kurser om finansielt regnskab. Kurser i pakken, som er vurderet til fem stjerner af verificerede købere, dækker QuickBooksPro, indkomstskat, familie- og afhængige skattefradrag og meget mere.

Priserne kan ændres.

lignende indlæg

Leave a Reply