Vil der nogensinde være et nyt skatteniveau for sekscifrede lønmodtagere i PEI?

1
Vil der nogensinde være et nyt skatteniveau for sekscifrede lønmodtagere i PEI?

At sætte dig ind i Canadas indkomstskattesystem kan spare dig tid og penge

Artiklens indhold

Denne artikel er lavet af StackCommerce. Postmedia kan tjene en tilknyttet kommission fra køb foretaget via vores links på denne side.

Artiklens indhold

Skattesæsonen kan være kommet og gået, men tag ikke fejl, den kommer igen. Som Benjamin Franklin skrev i et brev fra 1789 til Jean-Baptiste Leroy, en fremtrædende fransk videnskabsmand, “De eneste to sikkerheder i livet er døden og skatter.” Og selvom vi måske har ringe kontrol over, hvad der sker med førstnævnte, kan det at bevæbne os med viden hjælpe os med at reducere mængden af ​​skat, vi skylder, mens vi stadig holder os inden for lovens rammer.

Artiklens indhold

I stedet for at trække dit hår ud, eller falde dig selv i søvn ved at læse loven eller flytte til Prince Edward Island for at betale mindre skat, kan du tage dette komplette skatteregnskabskursus. Det er et kort, men grundigt pensum over, hvad du skal vide for at kunne lave din egen privatøkonomi og virksomhedsregnskab samt udfylde en selvangivelse. Du får praktisk og teoretisk viden om Canadas skattesystemer sammen med en forståelse af selskabsskatteberegninger. Med denne indsigt vil du være i stand til at strømline processen og erkende, hvordan du maksimerer dine fradrag for at betale minimumsbeløbet til regeringen.

Overvej dette: Canadiere bruger milliarder at overholde det komplekse skattesystem. Dette inkluderer den tid, der bruges på at indsamle, organisere og udfylde skatteformularer, betalte honorarer og de økonomiske omkostninger i forbindelse med software og andre hjælpeprodukter. For kun $24,99 vil du ikke kun være i stand til muligvis at spare dig selv for skattekroner, men du vil også skære ned på den tid og penge, det tager at forberede dig.

Så tøv ikke, hverken med at investere i dette informative kursus eller i at indsende din skat. Du får livstidsadgang til seks forelæsninger og en times indhold. Det er nok mindre tid, end det ville tage at læse forsiden af ​​indkomstskatteloven.

Priserne kan ændres.

lignende indlæg

Leave a Reply